Féregkert

Az angliai

féregkert genitális condyloma fórum

A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Az Alnwick Kert Észak-Anglia egyik legszebb turisztikai látványossága, féregkert hektárszám találhatunk színpompás növényeket, illatos virágokat és lenyűgöző szökőkutakat. De a kertnek van egy kevésbé vonzó szeglete is.

féregkert ha nem távolítja el a nemi szemölcsöket

A fekete vaskapukkal elhatárolt Méreg Kert az a hely, ahol semmi esetre sem állsz meg megszagolgatni a virágokat. A féregkert ez a részlege ugyanis hírhedt gyilkost rejteget. Ez kb.

Pinterest Google Nem éppen pihenésre tervezték, ugyanis már egy érintés is halálos lehet! Van egy kert Angliában, egészen pontosan Northumberlandben, az alnwicki kastély kertje, ahol a kapun halálfejek virítanak. Nem rossz kezdet, ugye?

Mivel a kert tele van mindenféle mérgező növénnyel, semmit sem szabad megszagolni, megtapintani vagy megkóstolni, de így is előfordul, hogy a látogatók elájulnak a kertben sétálgatva.

A kert Northumberland hercegnőjének ötlete volt, aki ahelyett, hogy fűszernövényeket ültetett volna, elkezdett mérgező növényeket gyűjteni.

Érdekes, hogy a növények nagy része olyannyira ismert, hogy minden második angliai kertben megtalálható, de az embereknek fogalmuk sincs, mit nevelnek a kertjükben. Némelyik növény örökre elaltat, némelyik leégeti a bőrödet, de inkább hallgasd meg, mit mond róluk a halálos kert főkertésze: via Great Big Story.

féregkert hüvelyi condyloma

Hasznosmegbeszélések