Nyelvparaziták, Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták. Gusztustalan nyelvevő tetű bámult rá a konzervből

nyelvparaziták

papillomavírus nyálkahártya száj máj méregtelenítő kiegészítők pattanások ellen

Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Zirig Árpád Abban biztos volt, hogy egy olyan élőlényhez tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő rákra bukkant. A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől.

az emberi papillomavírus szerepe férfiaknál banki és üzleti

Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas. A válaszon azonban ő is meglepődött.

férgek és kezelésük különböző férgek és kezelésük

Cymothoa exigua a konzervben? Forrás: Twitter.

Az ember biológiai és kulturális fejlődése

A kopoltyúnyílásokon bejutva elsorvasztja a nyelvet, majd a nyelv helyén él, és a bejövő táplálék egy részét elfogyasztja. Cymothoa exigua a nyelvparaziták Origo A képeket látva a konzerv nyelvparaziták azonnal elnézést kért, és biztosította, hogy küldenek neki olyat, amiben biztos nincsen potyautas, igaz szerintük nyelvparaziták nem a nyelvpusztító parazita, hanem egy magalopa rák.

Bár mintha kicsit furcsán túlmozgásos lenne, akaratunkon kívül.

Cymothoa exigua, rögtön kettőForrás: Picasa Angliában nem ez volt az első eset: a közelmúltban Paul Polli 62 éves nyugdíjas talált egy kifejlett Cymothoa exiguát a szupermarketben vásárolt halfilében, előtte pedig Írországban, a Tescónál vásárló Rick Beattie is belefutott egybe.

Hasznosmegbeszélések